Scriu. Scriu comentarii politice, anchete, reportaje, interviuri, scenarii de film documentar. Scriu poezie, proză și, uneori, teatru. Scriu și pe dezacorduri.ro.

Am scris mai întâi la România liberă, am făcut parte din acea frumoasă echipă de la începutul anilor ‘90. Am scris apoi la mai multe ziare, am lucrat în radio și în televiziune.

Am scris din două războaie (Transnistria și Bosnia-Herzegovina), am adunat vreun an pe fronturi.

Am două premii naționale de televiziune (APTR). Primul, pentru anchetă – Taifunul Petromin, iar celălalt pentru film documentar – premiul Jean-Louis Calderon (pentru curaj) pentru Prea aproape și prea departe de țară. Românii din Ucraina.

Am publicat patru cărți.

Două sunt de versuri – Ranița cu obiecte personale și Scrisorile cavalerului-egretă și alte poeme. A treia e o carte de povestiri – Omul cu buze amare. Toate trei la Editura Vinea.

În noiembrie 2016 am lansat o carte de convorbiri cu prof. univ. dr. Alexandru-Vlad Ciurea, unul din marii neurochirurgi ai acestui timp. Călătorii în centrul gândirii a apărut la Editura Minerva.

Mai lucrez la niște cărți.

Am făcut și alte lucruri. Am fost manager sau consultant de comunicare în proiecte politice și de business; am predat comunicare și jurnalism la mai multe facultăți; am ținut și mai țin traininguri în domeniul comunicării; am mai lucrat ca învățător, tipograf (linotipist), corector, instructor de judo. Dintotdeauna am avut câine și chitară.

Fac parte dintr-o generație strânsă de umeri între mai multe lumi.

Abandonul oricăreia dintre lumile care ne fac bucăți ar însemna să renunțăm să ne mai ajutăm părinții sau copiii. Ar însemna să ne acceptăm degradarea în întregul ei.

Cred că am acceptat suficientă degradare și cred că avem datoria să schimbăm lucrurile. De aceea, am creat dezacorduri.ro.