Alina Gorghiu e o senatoare PNL care încă arată bine. Ar putea fi un manechin de vârsta a doua. Ea a propus un proiect de lege prin care o parte dintre deținuți vor executa pedeapsa acasă. Proiectul a fost votat de Senat cu 128 de voturi „pentru” și două abțineri. Camera Deputaților va avea votul final.

Deținuții – acasă cu brățări de control!

Adică, încă un business bun pentru maeștrii de la butoane: achiziția de brățări. Unii mor prin spitale pentru că nu-i ajută nimeni, iar pe liberali îi doare de tâlhari și violatori.

Alina Gorghiu face azi exact ce critica mai demult.

Senatoarea cu chip de păpușă și ochelari de intelectuală joacă, de fapt, în cheie electorală. Legea îi va trimite acasă pe acei deținuți care au condamnări până la 7 ani. Pretextul: pandemia. Adevărul: creșterea popularității unui partid aflat în cădere liberă după toate bâlbâielile din ultimul timp.

PNL ar trebui să facă multe alte lucruri, nu să acopere mizeria și să fugă după voturi.

De exemplu: să dea de pământ cu Flutur și gașca de nenorociți de la Suceava. Să aprovizioneze spitalele cu ce au nevoie. Să ceară anchete urgente pentru afacerile dubioase cu echipamente medicale. Să-i tragă câteva șuturi în cur lui Cîțu ca să dea drumul la bani pentru oameni. La amânarea plății creditelor fără dobândă la dobândă. La bani pentru companiile românești în dificultate. Șamd.

Alina Gorghiu visează puncte electorale pentru că știe că PNL scade dramatic ca încredere. Partidul și  prețiosul său conducător de la Cotroceni o dau în bară în fiecare zi.

Mai bine ai vizita un spital, păpușică, poate ar uita lumea de aventurile tale. Și ai putea să mergi la un spital de mână cu lampadarul de la Cotroceni, că și el e la fel de inutil ca tine!

Tudor Artenie

Author Tudor Artenie

More posts by Tudor Artenie

Join the discussion One Comment

Leave a Reply