Murdăria manipulării în războiul „muii” umflă piepturile învingătorilor din 26 mai. Ce s-a întâmplat atunci? Trăiască multinaționalele și globalismul! În loc să voteze pentru o reprezentare firească a țării la Bruxelles și Strasbourg, românii au votat pentru eliminarea lui Dragnea și a PSD de la guvernare. Competiția din aceste alegeri a fost un concurs cu tema „Dai în Dragnea, te califici pentru Europa”. Din nou, trăiască multinaționalele!

Propaganda bate realitatea!

Iată un adevăr ce nu mai trebuie demonstrat. Într-un moment în care Europa unită este în criză de identitate, iar reprezentarea noastră în Parlamentul European poate fi importantă din perspectiva reconfigurării taberelor politice europene, ai noștri „ca brazii” s-au păruit pe teme interne. Cu drapelul „declic” sub fundurile armonioase, pițifelnicii Lolek și Bolek de la USR plus ce-o mai fi pe-acolo (partidul acela înființat de un ofițer de securitate) au pus mâna pe parul „fără penali” și i-au dat la oase numitului Dragnea. Ce vor face ei în Europa? Ce mai contează? Murdăria „muii” i-a făcut învingători, gazul de la Marea Neagră să trăiască!

Murdăria mandolinei. Înc-o carte pentru președinte

Șică și găunosul lider de listă, patriotardul de la televizor, au punctat la fel. Mai bătrânește, mai puțin organizat, dar mai bine în teritoriu, că au partid(e) cu structuri reale. Europa ca Europa, dar ce ne facem, cum îl belim pe Dragnea? L-au belit, cum se spune, și tot în umbra „muii”, un exercițiu legitimat și aplaudat de intelectualii ceaușistoizi înfipți bine în cașcavalul public. Murdăria autentică a vacilor portocalii ascunse în turul pantalonilor colegului de cameră al șefului SRI a fost, iată, de bun augur!

Beneficiar direct al „muii”, președintele de etnie germană al unui popor român umilit de la 1945 încoace, și-a mai lansat o carte.

Până la urmă, e singurul jucător politic care a bâiguit ceva despre Europa. Cartea despre asta ar fi, despre Europa. Poate dacă o citește înainte să fie tradusă și în chineză, președintele se dă jos din vehicolul „muii” și ne spune cu cuvintele sale ce se mai întâmplă prin capitalele europene și cam ce ni se va întâmpla nouă. Ce va fi cu gazele naturale din Marea Neagră, cu exportul pădurilor sau cu frumusețea politicilor Raiffeisen Bank. Înainte de vacanță, of course!

Și dacă tot vorbirăm despre murdăria Cotrocenilor, poate păpușa de lemn de acolo ne spune ceva și despre proiectul lui de țară. Ală de-l promite de cinci ani!

Să nu uităm de victimele „muii”

Dragnea și PSD. Dragnea este la pușcărie, iar PSD în degringoladă. Aroganța e rudă cu murdăria, așa că atunci când reverși în capul națiunii toate „realizările” în doar două luni și nu pricepi că alegerile țin de percepție, o iei în freză. Freză care s-a deranjat rău duminica trecută. Iar luni s-a mai deranjat o dată. Solidaritatea cu fostul lor lider s-a văzut repede: l-au uitat pe loc! Spre satisfacția lui Lolek, Bolek, Șică și Klaus, PSD se pregătește să mai stea o dată la dispoziția erotică a progresismului fără gen, proprietate și identitate. Zici că sunt înțeleși cu toții, murdăria unui bordel al civilizației olandeze fiind infinit mai curată decât impecabila clasă politică autohtonă.

PMP, ProRomânia și UDMR – murdăria nu moare niciodată!

Petrov s-a salvat pe moment, dar poate îl atinge și pe el brațul lung al securității. Ponta îl caută pe Titulescu de când a fost înființat, dar, deși nu are șanse să îl găsească, are ambiție de fier, iar Kelemen Hunor se bucură de oltenii, muntenii și moldovenii care l-au trecut pragul pe care altfel l-ar fi contemplat de jos. Unii spun că serviciile i-ar fi făcut oameni pe acești pițifelnici, alții spun că alegătorii români au pus ștampila greșit. Murdăria „muii” eterne i-ar fi amețit de cap!

Închei cu entuziasm acest text (pamflet, ca să fiu în ton cu murdăria generală) și cu gândul la viitorul nostru european. Un viitor neclar, dar cu siguranță deschis spre anihilarea identității noastre. Așa se întâmplă când mai ai resurse, când contezi ca piață de desfacere, când mai ai teren agricol de vândut și păduri de tăiat. Devii progresist, te însori cu colegul de bancă, te piși pe el de vot și faci din Coldea profesor universitar. Ce folos că CTP a aplaudat minerii în 1990 și acum se dă cu o mașină românească? Cu o floare nu se face primăvară!…

Foto: pxhere.com

Tudor Artenie

Author Tudor Artenie

More posts by Tudor Artenie

Leave a Reply